s3
Tinktúra Bt.

CÉLUNK, HOGY BIZTOSÍTSUK VALAMENNYI PARTNERÜNK
– A KÉPZÉSEIBEN RÉSZTVEVŐK, A MUNKATÁRSAK ÉS A KÉPZÉSEKET MEGRENDELŐK –ELÉGEDETTSÉGÉT

s2
Szolgáltatások:

Képzések

Tréningek

Mentálhigiénés szolgáltatások

s1
Kapcsolat

Székhely:
7761 Kozármisleny, Toldi u. 42.

Ügyfélfogadás helye:
7761 Kozármisleny, Toldi u. 42.
( Előzetes egyeztetés után! )

E-mail:
kepzesikozpont1@gmail.com

PlayPause

ONLINE ÁLLAMI VÉGZETTSÉGET ADÓ TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS INDUL!

Azoknak ajánljuk akik,

 • jelenleg is gyógyitó munkát végeznek és szeretnék tudásukat az alternativ gyógyászati ismeretekkel, módszerekkel bőviteni 
 • szeretnének pontos ismeretekhez jutni az alternativ gyógyászat köréből, és saját magukat vagy családjuk tagjait támogatni az egészségmegőrzésben a megszerzett ismeretekkel 
 • természetgyógyászként szeretnének másoknak segiteni 

Természetgyógyászati tevékenységet és képzést a 11/1997. (V. 28.) NM rendelet (a természetgyógyászati tevékenység gyakorlásának egyes kérdéseiről) és a 40/1997. (III. 5.) Kormányrendelet szabályozza.

Az alapképzés két modulból, az

 • egészségügyi modulból és a
 • természetgyógyász modul + 5 napos életmódtáborból áll.

Miért érdemes a képzéseinket választani?

 • A tanfolyamok tematikája megfelel a természetgyógyászati vizsgákról szóló jogszabályi követelményeknek.
 • Oktatóink többéves egészségügyi oktatásban szerzett tapasztalattal rendelkeznek.
 • Az egészségügyi és természetgyógyászati alapmodult együtt is lehet végezni.
 • A  sikeres vizsgát  ingyenes vizsgafelkészítő foglalkozásokkal segítjük.
 • Az ajánlott tankönyvek beszerzésében, illetve a vizsgajelentkezésnél igény esetén segítséget nyújtunk.
 • Az előadásokról felvétel készül, melyet később bármikor meg lehet tekinteni.
 • Az előadásokon való részvétel otthoni kényelemben – online módon – történik.
 • Az oktatáshoz ingyenes jegyzetet biztosítunk!

 

EGÉSZSÉGÜGYI ALAPMODUL (egészségügyi végzettséggel rendelkezők felmentést kapnak a modul elvégzése alól)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: MÁRCIUS 25.

KÉPZÉSI DÍJ: 55 000 FT (oktatási segédanyag, vizsgafelkészítő konzultáció az árban)

 

MÁRCIUS TANFOLYAM

TERVEZETT OKTATÁSI NAPOK

Márciusi 1. csoport HÉTKÖZNAP

heti 2 nap -kedd, csütörtök – délután

16.00.-20.00 óra között.

03.29., 03.31.,

04.05., 04.07.,

04.12.,04.14.,

04.19.,04.21,

04.26.

KONZULTÁCIÓ: május 03

 

Március 2. csoport HÉTVÉGE

hétvégi – szombat-vasárnap – 9.00.-16.00 óra között.

04.02, 04.03.,

04.09., 04.10.,

 04.23.,04.24.,

05.07.,05.08

KONZULTÁCIÓ: 05.14

 

Természetgyógyászati alapmodul

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 28

TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI ALAPMODUL KÉPZÉSI DÍJ: 75.000 FT

 

MÁJUS TANFOLYAM

TERVEZETT OKTATÁSI NAPOK

heti 2 nap -szerda, péntek – délután

17.00.-20.00 óra között.

05.04., 05.06.,

05.10., 05.12.,

05.18.,05.20.,

05.24.,05.26.,

05.31.

KONZULTÁCIÓ: június 07

 

Májusi 2. csoport HÉTVÉGE

2 nap – szombat, vasárnap – 8.00-16.00

05.07., 05.08.,

05.21., 05.22.,

 06.04.,06.05.,

06.18.,06.19

KONZULTÁCIÓ: 04.30

 

 ÖT NAPOS ÉLETMÓDTÁBOR: megszervezése JÚNIUS- JÚLIUS hónapban történik 

 Képzéseink állami vizsgával zárulnak. Vizsgát csak az Országos Kórházi Főigazgatóság továbbiakban OKFŐ (volt ETI) szervezhet és folytathat le.

 


KIEMELT KÉPZÉSEK

{"title":"KIEMELT K\u00c9PZ\u00c9SEK","show_title":"1","post_type":"course","taxonomy":"course-cat","term":"kiemelt-kepzes","post_ids":"","course_style":"random","featured_style":"generic_card","masonry":"0","grid_columns":"clear4 col-md-3","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"8","infinite":"0","pagination":"1","grid_excerpt_length":"20","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":"kiemelt"}

Képzések

{"title":"K\u00e9pz\u00e9sek","show_title":"1","post_type":"course","taxonomy":"course-cat","term":"iskolarendszeren-kivuli-kepzes","post_ids":"","course_style":"random","featured_style":"generic_card","masonry":"0","grid_columns":"clear4 col-md-3","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"8","infinite":"0","pagination":"1","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}

Tréningek

A képzéseken kívül az alábbi területeken indítunk tréningeket.

{"title":"Heading","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"course-cat","term":"treningek","post_ids":"","course_style":"random","featured_style":"generic_card","masonry":"0","grid_columns":"clear4 col-md-3","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"20","infinite":"1","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}
Loading..
Nincs több betölthető ...

Mentálhigiénés szolgáltatások

A tanácsadási tevékenységünket a felnőttképzési tevékenységhez kapcsolódóan ingyenesen végezzük, de egyeztetés után a szolgáltatások elérhetők ügyfeleink számára külön szerződés keretében is.

Ezt a szolgáltatást a tanulás iránt érdeklődő akkor veheti igénybe, ha arra kíváncsi, hogy számára mely képzések felelhetnek meg az ő személyes előképzettsége, korábban megszerzett szakmai tapasztalatai, egyéni élethelyzete, érdeklődése és munkaerő-piaci helyzete alapján. A tanácsadási folyamat egyénre szabott, a jelentkezőnek módja nyílik megismerni a számára megfelelő tanfolyamokat, az azokon megszerezhető kompetenciákat és szakképesítéseket. A képzési tanácsadás szolgáltatást jelentkezési lap megfelelő rovatában kérheti. A tanácsadást a felnőttképző vezetője végzi.

A szolgáltatás célja, hogy az igénybe vevő később egy olyan jövőkép, pályaterv kialakítására legyen képes, amely érdeklődésének, képességének és személyiségének megfelel. Megrendezésére Résztvevői igény szerint kerül sor.

Ezt a szolgáltatásunkat azoknak a partnereinknek ajánljuk akik különböző okok miatt – a szakmaválasztásban – nehezen döntenek vagy dönteni képtelenek. Nekik szeretnénk segíteni annak a szakmának vagy foglalkozási iránynak a felkutatásában, amely személyükhöz, tudásukhoz, egyéni igényeikhez a legjobban illeszkedik. Intézményünkben a pályaorientáció egyfelől része a képzésnek – érdeklődünk partnereink képességeiről, elhivatottságukról, esetleges továbbtanulási szándékukról – másfelől, mint önálló tevékenység is megjelenik. Ez esetben részletesebben szólunk a szakmai követelményekről, magatartási mintákról, viselkedésről illetve igyekszünk minél több információt adni a választott szakmáról, annak előnyeiről és hátrányairól.

Ezt a szolgáltatásunkat azoknak a partnereinknek ajánljuk akik különböző okok miatt – a szakmaválasztásban – nehezen döntenek vagy dönteni képtelenek. Nekik szeretnénk segíteni annak a szakmának vagy foglalkozási iránynak a felkutatásában, amely személyükhöz, tudásukhoz, egyéni igényeikhez a legjobban illeszkedik. Intézményünkben a pályaorientáció egyfelől része a képzésnek – érdeklődünk partnereink képességeiről, elhivatottságukról, esetleges továbbtanulási szándékukról – másfelől, mint önálló tevékenység is megjelenik. Ez esetben részletesebben szólunk a szakmai követelményekről, magatartási mintákról, viselkedésről illetve igyekszünk minél több információt adni a választott szakmáról, annak előnyeiről és hátrányairól.

A tréningre vonatkozó igényét a képzésre jelentkező a jelentkezési lapon rögzítheti. Az elhelyezkedési tanácsadás során segítjük a tanácsot-kérőt önmaga megismerésében, érdeklődésének, ambícióinak képességeinek feltárásában. Megadjuk azokat az információkat, amelyek elősegítik az egyén karriercéljainak megvalósítását, a megfelelő munkahelyválasztást. Törekszünk behatárolni a valós és potenciális munkalehetőségeket, munkahelyeket, amelyek részt vevő jövője szempontjából fontosak lehetnek. Az elhelyezkedési tanácsadást az igények felmérése alapján a felnőttképző vezetője vagy az általa megbízott oktató nyújtja a képzés befejezését megelőzően.

A tanácsadásra vonatkozó igényt a képzésre jelentkező – a jelentkezési lapon rögzítheti, a képzésben részt vevő pedig a képzés során felmerülő igényét a felnőttképző vezetőjének kell írásban jelzi. A mentálhigiénés tanácsadás célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása. A mentálhigiénés szakember segítségként mobilizálja a személy (kliens) saját lelki erőforrásait. A kliens és a tanácsadó (segítő) együtt tűzi ki a célt, a tanácsadó kérdéseivel, illetve rendelkezésére álló speciális módszerekkel segíti, kíséri a klienst az úton. A tanácsadás jellemzően tartós változást eredményező hosszabb folyamat. A tanácsadást a felnőttképző vezetője végzi.

A képzésre jelentkező tanácsadásra vonatkozó igényét a jelentkezési lapon, a képzésben már résztvevő is írásban jelenti a felnőttképző vezetőjének. Tanulástechnikai tanácsadás célja, hogy az igénylő segítséget kapjon tanulási módszereinek bővítésében, támogatást nyerjen az egyéni tanulási stratégiája kialakításában. A tanácsadás történhet egyéni vagy csoportos formában, az igénylő/igénylők kérésének megfelelően. A tanácsadás érinti a - tanulást befolyásoló külső, belső és lelki (képességek, készségek, motiváció, érdeklődés, elvárások) tényezőket, - a tanulási módszerek, eszközök szerepét a hatékony tanulásban, - az írás, olvasás, szövegértés, elemzés, visszaadás problémáit, az egyes készségek fejlesztését, - a modern technikai eszközök tanuláshoz való használatának előnyeit, veszélyeit, - a sajátélményű tanulás, a a terepen való szakmai tanulás témakörét valamint a - vizsgadrukkot és kezelését. Az egyéni igények megbeszélésre is lehetőséget biztosít a tanácsadás.