Képzések

Tisztelt Olvasó köszöntöm Önt a Tinktúra Oktatási, Egészségügyi és Gazdasági, Szolgáltató Betéti Társaság (rövidített nevén: Tinktúra Bt.) elektronikus információs oldalán.

Néhány gondolattal szeretném Önnek bemutatni szervezetünket.

Tinktúra Bt. felnőttképzéssel foglalkozó szervezet, alakulását az az elkötelezettség vezérelte, hogy működésével olyan felnőtteknek szervezett képzések valósuljanak meg, amelyek megfelelnek mind a szakmai mind a partneri elvárásoknak a jogszabályi keretek határait nem sértve. Az  eredményesség tehát olyan színvonalas képzési tevékenységekben nyilvánul meg amellyel ennek a  mindenkori követelménynek meg tudunk felelni. Piaci pozíciónk fokozatos erősödését garantálja az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségbiztosítás. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységeknek, szolgáltatásoknak, amelyek céljaink elérését, a minőség és a minőségbiztosítás javításával segítik.

Legfontosabb stratégiai célunkat, a hosszú távon történő stabil és gazdaságos működést a képzésben résztvevők igényeinek kielégítésével kívánjuk elérni, ez a törekvésünk és e küldetés szerinti tevékenységünk a Tinktúra Bt. 2003 évben történő megalakulása óta folyamatos.

Saját szervezésű képzéseink mellett a munkáltatók által megrendelt képzéseket is vállalunk és szervezünk.teacher-surrounded-by-students

Társaságunk a vevőinkkel, a megrendelőinkkel eredményes és sikeres együttműködésre törekszik. A minőség biztosítékául szolgál a humán erőforrás (vezető, oktatók) több évtizedes szakmai eredményessége, tudása és az a képessége, amellyel a résztvevők szakmai kompetenciáját megalapozni, és fejleszteni tudják. Valamennyien az oktatott tantárgyak szakterületeinek elismert és kiváló képviselői.

Képzéseinkhez kínált szolgáltatásaink, úgy mint az előzetes tudás felmérése, a mentálhigiénés tanácsadás illetve az álláskereső tréning is célunk megvalósításának támogatói és erősítői, melyek felkínálásával és lebonyolításával is partnereinkkel való együttműködést szeretnénk segíteni és az elégedettség színvonalát növelni és tartani.

Várjuk jelentkezését és részvételét felkínált képzéseink egyikében.

 

Kozármisleny, 2015. január 20.

dr. Mikli Éva

ügyvezető

Kapcsolat

Székhely:

7761 Kozármisleny, Toldi u.  42.

dr. Mikli Éva ügyvezető, szakmai vezető

Telefon:

fel