Minőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

a felnőttképzési és a felnőttképzési szolgáltatási tevékenységekre

A Képzőnk alapvető célja, hogy megbízható, kiszámítható gyors és színvonalas, a piaci igényekhez igazodó EU-konform felnőttképzési szolgáltatást nyújtson.

Figyelemmel kísérjük és munkánkba beépítjük az IPAR 4.0. és a Szakképzés 4.0 stratégia főbb elemeit, stratégiai céljait.

Képzési programjainkat, módszereinket a programkövetelmények (PK), a Képzési és kimeneti követelmények (KKK), Programtantervek (PT) a résztvevők, illetve a megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalata alapján határozzuk meg és az igények figyelembevételével fejlesztjük célra, személyre és szervezetre szabottan alakítjuk ki és valósítjuk meg.

Képzőnk elkötelezett a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

Minőségbiztosítási rendszerünket, a szakmai tevékenységünk eredményességét folyamatosan mérjük, fejlesztjük.

Felelősséget vállalunk vezetői/munkatársi szinten a rendszer fejlesztéséért.

A rendszer teljesítményét és a szervezeti célok teljesülését az intézmény vezetőségének bevonásával értékeljük.

A felnőttképzési tevékenységünk minőségére vonatkozó intézményi stratégiánk alapja, hogy munkatársainkkal közösen értékeljük a szervezet tevékenységeit, átgondoljuk a vezetőség felelősségét, a szervezet céljait, azok eléréséhez vezető utakat.

A stratégiai céljaink megfogalmazásában figyelmet fordítunk képzéseink résztvevőinek és a megrendelők igényeinek kielégítésére. Ebben a munkában legfőbb törekvésünk tevékenységeink folyamatos fejlesztése.

Intézményünk szervezeti felépítése, a felnőttképzési tevékenység szervezésének, megvalósításának érdekében kialakított munkakörök meghatározása illeszkedik felnőttképzési tevékenységünk célrendszeréhez, kiterjedtségéhez, képzéseink célcsoportjainak elvárás-rendszeréhez.

Munkatársaink és oktatóink minőség tudatossága, képzési minőségért vállalt felelőssége, fejlődése érdekében biztosítjuk a rendszeres továbbképzés lehetőségét, mindenkor szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket és szükségleteket.

Jelen minőségpolitikai nyilatkozattal elkötelezzük magunkat arra, hogy a rendelkezésére álló pénzügyi és tárgyi eszközöket, valamint a humánerőforrást a minőségi céloknak megfelelően, hatékonyan működtessük, kiváló minőségű szolgáltatást kínáljunk a felnőttképzési szolgáltatásainkat igénybe vevő partnereink részére.

Minőségpolitikánk, és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri megelégedettség, ezért megbízóink és képzéseink résztvevőinek igényei, visszajelzései alapján folyamatosan változtatjuk, javítjuk tevékenységeinket.

Kiemelt figyelmet fordítunk a résztvevői elégedettségmérés során kapott visszajelzésekre.

Ennek érdekében folyamatosan követjük szervezetünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, a szakképzés és a felnőttképzés irányadó jogszabályi előírásokat, évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, intézményi szervezeti stratégiánkat, valamint teljes minőségirányítási rendszerünket.

 

Kelt: 2022.01.03.

Mikli Éva

intézményvezető

Kapcsolat

Székhely:

7761 Kozármisleny, Toldi u.  42.

dr. Mikli Éva ügyvezető, szakmai vezető

Telefon:

fel